Missie en visie – Huisartspraktijk Boas & Valkenburg – Vianen
Ursulinenhof 3 4133 DA Vianen Tel:0347-322388
Header afbeelding

Missie en visie

Missie en visie

Missie

Wij streven ernaar om hoogwaardige, toegankelijke en gepersonaliseerde gezondheidszorg te bieden aan onze patiënten. Onze missie is om een vertrouwde en ondersteunende rol te hebben in het bevorderen van de algehele gezondheid en welzijn van onze patiënten. We hechten waarde aan empathie, integriteit en continue verbetering in de zorg die we leveren.

Visie

Onze visie is om een huisartsenpraktijk te zijn die uitblinkt in patiëntgerichte zorg. Een passende behandeling wordt in overeenstemming met de patiënt gekozen. Tevens staat innovatie en samenwerking bij ons bovenaan.

We streven ernaar om een gezonde gemeenschap te bevorderen door middel van preventie, educatie en tijdige interventies. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin patiënten zich gehoord, gerespecteerd en ondersteund voelen bij het bereiken en behouden van optimale gezondheid.

Kernwaarden van Huisartsenpraktijk Boas&Valkenburg

· Patiëntgerichtheid: We stellen de behoeften en wensen van onze patiënten centraal in al onze beslissingen en acties.

· Integriteit: We handelen met eerlijkheid, transparantie en ethisch gedrag in alles wat we doen.

· Empathie: We tonen begrip en medeleven voor de individuele ervaringen van onze patiënten en streven ernaar om een ondersteunende omgeving te bieden.

· Professionaliteit: We streven naar de hoogste standaarden van medische deskundigheid en klantenservice, en we handhaven strikte vertrouwelijkheid.

· Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking en werken nauw samen met andere zorgverleners en instanties om uitgebreide zorg te waarborgen.

· Innovatie: We omarmen voortdurende educatie en technologische vooruitgang om up-to-date te blijven en de best mogelijke zorg te bieden.

 

Goede zorg op persoonlijke manier

Niemand vindt het leuk om naar de dokter te gaan. Dat begrijpen wij ook. Als je dan toch gaat, is het fijn dat je laagdrempelig terecht kan, dat je je gehoord voelt en dat je samen met je arts tot een passend behandelplan kan komen.

Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede zorg te leveren op een persoonlijke, open en eerlijke manier, in samenspraak met de patiënt!

Service

  • Persoonlijk contact en behandeling in samenspraak met u
  • Laagdrempelig contact
  • Snel een afspraak